Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Apple of Val di Non, radicchio, balsamic vinegar, flatbread

BEER PAIRING:
4 Luppoli Lager.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

200 g of Golden Delicious apple of Val di Non d.o.p.
500 g of radicchio
20 g of balsamic vinegar i.g.p.
Black pepper to taste
Salt to taste
4 flatbreads

Preparation:

Grate the apple of Val di Non with a large grater and use it with salt, pepper and balsamic vinegar to dress the red radicchio cut into julienne strips.

Presentation:

Place in the middle of the hot flatbread the red radicchio with the apple of Val di Non, salt, pepper and balsamic vinegar, fold it in booklet and place it in a bowl.