Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Pancake with buckwheat and casera cheese

BEER PAIRING:
4 Luppoli Lager.
Medium 45 min
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

300 g of buckwheat flour
200 g of white flour
100 g of Casera cheese
2 tablespoons of breadcrumbs
5 g of yeast
A small glass of brandy
2 l of peanut oil
Sparkling water

Preparation:

Mix the flour with buckwheat flour using sparkling water until the mixture is fairly consistent.
Add the diced cheese, breadcrumbs, yeast and brandy.
Heat the oil in a large pot
With the help of a spoon pour the dough in the oil forming small irregular balls
Cook slowly

Presentation:

Serve the pancakes still very hot accompanied with sauteed chicory