Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Croquette of 6 Luppoli Bock Rossa and Bagoss cheese

BEER AS INGREDIENT:
6 Luppoli Bock Rossa.
Difficult 30 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

33 cl of 6 Luppoli Bock Rossa
80 g of Bagoss cheese aged 36 months
1 l of liquid nitrogen

Preparation:

Pour the 6 Luppoli Bock Rossa in a container large enough and emulsify with an immersion blender to obtain a soft mounted foam, then collect small pieces with a spoon, pour in liquid nitrogen, let soak for 30 seconds and then remove them.

Presentation:

Place the croquettes made with 6 Luppoli Bock Rossa on ceramic spoons and sprinkle with petals of Bagoss.