Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Formadi Frant cheese and pears

BEER PAIRING:
6 Luppoli Bock Rossa.
Easy 20 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

100 g of fresh formadi frant
2 pears Abbot
50 g of refined sugar
A small fresh chilli
4 thin slices of 7 grain bread

Preparation:

Clean up the red pepper from stem and seeds,whisk it with sugar and caramelize, so add peeled and diced pears, let them caramelize and then cool them immediately.
Toast the bread in salamander.

Presentation:

Place the Formadi frant cheese on toasted bread and top with some pear caramelized cubes flavoured with red pepper.