Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Veal with capers of Pantelleria and 4 luppoli Premium Lager

BEER PAIRING:
4 Luppoli Lager.
Difficult 1 ora
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)
200 g of veal tenderloin
40 g of Capers of Pantelleria i.g.p.
80 g of 4 luppoli Premium Lager
Extra virgin olive oil to taste
White pepper to taste
8 leaves of parsley

Preparation:

Desalinate capers of Pantelleria, dry a part of them in oven at 80° C, chop the other capers together with parsley, adding 4 luppoli Premium Lager and extra virgin olive oil, then filter the obtained sauce with the strainer étamine chinois
Derived from veal tenderloin four cubes of 2.5 cm, put it in 4 luppoli Premium Lager, drain and dip in dried capers.

Presentation:

Place the veal cubes on a plate with the sauce of 4 luppoli Premium Lager.