Welcome
Are you of legal drinking age?
Questo sito usa cookie tecnici e cookie per consentire l'analisi statistiche del suo utilizzo, al fine di rendere più rapido e migliore il servizio offerto.
Se vuoi saperne di più o modificare le impostazioni del tuo browser relativamente ai cookies, fino ad eventualmente escluderne l'installazione, premi qui.
Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie.

Rice with cotechino Modena sausage and balsamic vinegar

BEER PAIRING:
5 Luppoli Bock Chiara.
Difficult 30 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

320 g Carnaroli rice
a shallot
1 dl of white wine
80 g of Parmesan cheese d.o.p.
120 g of butter
Salt to taste
120 g of boiled and crumbled Modena Cotechino i.g.p.
Traditional balsamic vinegar of Modena d.o.p. to taste

Preparation:

Melt the butter in a saucepan, add the chopped shallots and fry on low heat, then add the rice, toast, sprinkle with white wine, let it dry, sprinkle with water and cook, after that stir in butter and grated Parmesan cheese. Apart in a fry pan degrease Cotechino Modena sausage previously boiled and crumbled.

Presentation:

Spread the rice on a plate, sprinkle with crumbled Cotechino Modena and pour a few drops of Traditional Balsamic Vinegar of Modena.